Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke på...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Gratis PC Programvare
Følgende programmer er gratis å bruke og laste ned.

Antivirus programvare:

AVG Antivirus :
AVG er et anti-virus og Internett-sikkerhet programvare for Microsoft Windows, Linux og FreeBSD plattformer, utviklet av AVG Technologies, et privateid tsjekkiske selskapet tidligere kjent som Grisoft
http://free.avg.com/ww-en/download-avg-anti-virus-free

AVAST Anti virus:
Avast er et gratis anti-virus program for PC-brukere å beskytte sine systemer for adware, spyware og virus flytende rundt. Mens lignende programmer eksisterer der ute, koster de fleste av dem penger. For brukere, trenger de ikke føler de trenger å betale år etter år for virusbeskyttelse. et program som Avast ville være et godt alternativ å holde en datamaskinen er trygg og ikke å betale noen penger ut av lommen.
http://www.avast.com/free-antivirus-download

AVIRA Antivirus:
Avira er et tysk antivirus software selskap. Da grunnla, ble selskapet kalt "H + BEDV Datentechnik GmbH". Dens antivirus-programmer er basert på AntiVir scan engine også kjent som «Luke Filewalker" (refererer til Luke Skywalker), først lansert i 1988. For estetiske grunner, ble navnet endret til Avira. Avira's motoren har blitt lisensiert til Ashampoo, Ad-Aware, og Webroot WebWasher. [Trenger referanse] Avira er et av de mest brukte antivirus programmer i verden, med 100 millioner brukere over hele verden Fra september 2009 [oppdatering].
http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus

MICROSOFT security essentials:
Microsoft Security Essentials gir sanntidsbeskyttelse for hjemme-PC som beskytter mot virus, spionprogrammer og annen skadelig programvare.Microsoft Security Essentials er en gratis * laste ned fra Microsoft som er enkel å installere, lett å bruke, og alltid holdes oppdatert slik at du kan være trygg på din PC er beskyttet av den nyeste teknologien. Det er lett å fortelle om din PC er sikkert - når du er grønn, du er god. Det er så enkelt.
http://www.microsoft.com/security_essentials/default.aspx

BIT DEFENDER:
BitDefender er en antivirus software suite utviklet av Romania-basert programvare selskapet SOFTWIN. Den ble lansert i november 2001, og er nå inne i sin trettende versjon. 2010-versjonen ble lansert i august 2009, og den inneholder flere beskyttelse og ytelsesforbedringer.
http://www.bitdefender.com/PRODUCT-14-en--BitDefender-Free-Edition.html

WINDOWS DEFENDER:
Windows Defender er programvare som beskytter datamaskinen mot popup-vinduer, treg ytelse og sikkerhetstrusler forårsaket av spionprogrammer og annen uønsket programvare ved å oppdage og fjerne kjente spionprogrammer fra datamaskinen. Windows Defender har Real-Time Protection, et overvåkingssystem som anbefaler tiltak mot spionprogrammer når det er oppdaget, minimerer forstyrrelser, og holder deg produktiv.
http://www.microsoft.com/norge/athome/security/spyware/software/default.mspx

PC TOOLS ANTIVIRUS:
PC Tools tilbyr et bredt utvalg av kraftige nytte og sikkerhetsprogramvaren designet for å optimalisere PC-opplevelse. Med den nyeste teknologien og brukervennlige funksjoner, er PC Tools software pålitelige og brukes av millioner av mennesker hver dag for å beskytte sine hjem og forretninger datamaskiner mot Internett-trusler.
http://www.pctools.com/free-antivirus/

NETTLESERE:

GOOGLE CHROME :
Google Chrome er en nettleser utviklet av Google som bruker WebKit layout-motoren og applikasjonsrammeverk. Det ble først sluppet som en beta versjon for Microsoft Windows den 2. september 2008, og publikum stabile utgaven var 11. desember 2008. Navnet er avledet fra det grafiske brukergrensesnittet ramme, eller "krom", av nettlesere. Fra september 2009 var Chrome den tredje mest brukte nettleser, med 7,98% av globalt bruk andel av nettlesere, ifølge Net Applications. [3].
http://www.google.com/chrome/?hl=no

MOZILLA FIREFOX:
Mozilla Firefox er en gratis og åpen kildekode nettleser nedstammet fra Mozilla Application Suite og administreres av Mozilla Corporation. Fra september 2010 [oppdatering], ble Firefox den nest mest brukte nettleser, med 22,96% av globalt bruk andel av nettlesere, ifølge Net Applications.
http:///www.mozilla.com/en-US/firefox/personal.htm

OPERA:
Opera er en nettleser og Internett-suite utviklet av Opera Software. Nettleseren håndterer vanlige Internett-relaterte oppgaver som viser nettsider, sende og motta e-postmeldinger, administrere kontakter, chatting på IRC, nedlasting av filer via BitTorrent, og lese web-feeder. Opera tilbys gratis for personlige datamaskiner og mobiltelefoner.
http://www.opera.com/


EPOST:

INCREDIMAIL:
IncrediMail er en avansert, funksjonsrikt e-postprogram som tilbyr deg en enestående interaktiv opplevelse. Unike multimedia-funksjoner gjør det mulig å skreddersy din e-opplevelse slik at den passer ditt humør og personlighet. Visuelle effekter vil underholde enhver forstand.
http://www.incredimail.com/english/download/

PEGASUS MAIL:
Pegasus Mail er en donationware (tidligere freeware), proprietær, elektronisk post-klient som er utviklet og vedlikeholdt av David Harris og hans team. Den ble opprinnelig utgitt i 1990 for intern og ekstern post på Netware nettverk med MS-DOS klienter, og ble senere portet til Microsoft Windows. En versjon for Apple Macintosh også pleide å være tilgjengelig
http://www.pmail.com/

THUNDERBIRD:
Mozilla Thunderbird er en gratis, [1] åpen kildekode, cross-platform e-post og news-klient utviklet av Mozilla Foundation. Prosjektet Strategien er modellert etter Mozilla Firefox, et prosjekt med sikte på å skape en nettleser
http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/


CHAT:

SKPE:
Skype er et program som lar brukerne foreta samtaler over Internett. Samtaler til andre brukere i Skype-tjenesten er gratis
http://www.skype.com/intl/no/home

YAHOO MESSENGER:
Yahoo! Messenger er en annonse-støttet klient for direktemeldinger og tilhørende protokoll levert av Yahoo. Yahoo! Messenger tilbys gratis og kan lastes ned og brukes med en generisk "Yahoo! ID" som også gir tilgang til andre Yahoo-tjenester, for eksempel Yahoo Mail, hvor brukerne kan bli varslet automatisk når de mottar nye e-post. Yahoo tilbyr også PC-PC, PC-Phone og Telefon-til-PC service, filoverføring, webkamera hosting, tekstmeldinger service, og chat rom i ulike kategorier.
http://uk.messenger.yahoo.com/

WINDOWS LIVE MESSENGER:
Windows Live Messenger (tidligere kalt MSN Messenger) er en klient for direktemeldinger skapt av Microsoft som er utviklet for å fungere med Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Mobile / Windows CE, Xbox 360, Blackberry OS, Ios, Java ME, S60 på Symbian OS 9.x og Zune HD
http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=winxp

MESSENGER PLUS:
Messenger Plus! Live er et tilleggsprogram for Windows Live Messenger som legger til tonnevis av funksjoner og statister til programvaren
http://www.msgpluslive.com/?lang=no

GOOGLE TALK:
Google Talk (GTalk) er et gratis Windows web-basert program for direktemeldinger og Voice over Internet Protocol (VoIP), som tilbys av Google Inc. Den første beta versjonen av programmet ble lansert 24. august 2005.
http://www.google.com/talk/


OFFICE PROGRAM:

OPEN OFFICE :
OpenOffice.org, kjent som OOo eller OpenOffice, er en åpen kildekode-program suite som viktigste komponentene er for tekstbehandling, regneark, presentasjoner, grafikk, og databaser. [6] Den er tilgjengelig for en rekke forskjellige operativsystemer, distribueres som fri programvare og er skrevet med sin egen GUI toolkit. Den støtter ISO / IEC-standarden OpenDocument Format (ODF) for datautveksling som standard filformat, samt Microsoft Office-formater blant andre. Som av november 2009 [oppdatering], støtter OpenOffice.org over 110 språk.
http://no.openoffice.org/


VIDEO :

WINDOWS MEDIA PLAYER:
Windows Media Player (abbreviated WMP) is a proprietary digital media player and media library application developed by Microsoft that is used for playing audio, video and viewing images on personal computers running the Microsoft Windows operating system, as well as on Pocket PC and Windows Mobile-based devices.
http://windows.microsoft.com/en-US/windows/products/windows-media-player

VLC PLAYER:
VLC media player er et gratis og åpen kildekode media player og multimedia rammeverk skrevet av VideoLAN-prosjektet.VLC er en bærbar multimedia spiller, koder, og streamer som støtter mange lyd og video kodeker og filformater såvel som DVD, VCD og forskjellige streaming protokoller. Det er i stand til å streame over nettverk og omkode multimediefiler og lagre dem i ulike formater.
http://www.videolan.org/vlc/


MUSIKK:

WINAMP:
Winamp er en mediespiller for Windows-baserte PCer, skrevet av Nullsoft, nå et datterselskap av AOL. Det er proprietær freeware / shareware, multi-format, utvidbar med plug-ins og skinn, og er kjent for sine grafiske lyd visualisering, spilleliste, og mediebibliotek funksjoner.
http://www.winamp.com/

I-TUNES:
iTunes er en proprietær digital mediespiller program, som brukes til spille og organisere digitale musikk-og videofiler. Søknaden er også et grensesnitt for å administrere innholdet på Apples iPod og iPhone linjer, samt iPad.
http:////www.apple.com/itunes/download/


REGISTRY CLEANERS:

C-CLEANER:
CCleaner støtter rengjøring av midlertidig eller potensielt uønskede filer igjen av visse programmer, inkludert Firefox, Opera, Internet Explorer, Safari, Google Chrome, Windows Media Player, eMule, Google Toolbar, Netscape, Microsoft Office, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce , WinZip og andre programmer [2] sammen med surfing historie, cookies, Recycle bin, hukommelse dumper, filfragmenter, loggfiler, system cacher, søknad data, autocomplete form historie, og forskjellige andre data.
http://www.piriform.com/

REG CLEANER:
En registret renere er en type programvare nytte beregnet for Microsoft Windows-operativsystemet som har som formål å fjerne overflødig eller uønskede elementer fra Windows-registret.
http://www.pcworld.com/downloads/file/fid,4666-order,1-page,1-c,alldownloads/description.html

EASY CLEANER:
EasyCleaner er et lite program som søker i Windows-registret for oppføringer som peker ingensteds. EasyCleaner kan du også slette alle slags unødvendige filer, for eksempel vikarer og sikkerhetskopier.
http://personal.inet.fi/business/toniarts/ecleane.htm


PAKKE PROGRAMMER:

WINZIP:
WinZip er en proprietær arkiv arkivet og kompressor for Microsoft Windows, utviklet av WinZip Computing (tidligere Nico Mak Computing). Den bruker innfødt det PKZIP format, men også har forskjellige nivåer av støtte for andre arkiv formater.
http://www.winzip.com/index.htm

WINRAR:
WinRAR er et populært shareware arkiv arkivet og data komprimering verktøy utviklet av Eugene Roshal, og først gitt ut rundt 1995. Det er en av de få programmene som er i stand til å lage RAR arkiver problemfritt, fordi kodingen metoden er holdt for å være proprietær
http://www.rarlab.com/For web design
http://www.firstpricewebdesign.no

For data reparasjon / data hjelp
 
 
 
 
 
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support